Kissakuvahaasteen ylläpitoon on pian tulossa muutoksia. Oman blogin puolella jo kirjoittelin tulevasta. Olemme muuttamassa uuteen osoitteeseen, ja tällä kertaa tarkoitan oikeaa muuttoa, enkä blogin osoitteen muuttumista :)

Olen tilannut jo uuteen tulevaan kotiini internetyhteyden, mutta asiakaspalvelussa todettiin toimitusajaksi 3-4 viikkoa. Muuttopäivä on sovittu huhtikuun alkupuolelle. Oletettavasti olen siis netittömänä 2-3 viikkoa. Koska vanha nettiyhteyteni sulkeutuu huhtikuun alussa, en ole myöskään tavoitettavissa tutuista sähköpostiosoitteista. Ilmoitan sitten uuden yhteystieto-osoitteen kun sellaisen saan.

Kissakuvahaaste kuitenkin ilmestyy normaalisti. Haastevalvojina nimittäin toimivat Wallu ja Kisu sekä Vulpes. Lulu ja Lea kyllä osallistuvat tuttuun tapaan haasteeseen, mutta käytännön päivitystyön; avoimen haasteen päivittäminen, vanhan haasteen sulkeminen sekä linkkieditoinnit, uusien blogien linkitys osallistujat sivulle ja tervetulotoivotukset tekee Trio Wallu, Kisu ja Vulpes.

1027549.jpg