Vaikka äänestyskäyttäytyminen on ollut suorastaan ihailtavan säntillistä, fiksua ja filmaattista olen funtsinut seuraavaa.

Kissa  on oma aina ihana persoona joita ei oikeasti, leikillään tai tosissaan voi laittaa "paremmuus" järjestykseen. Jokainen kissa on omistajalleen maailman paras, rakkain, kaunein ja ärsyttävin (kissa on kissa hyvässä ja pahassa :)

Päätinkin, että toistaiseksi haasteen 2 äänestys on viimeinen lajissaan (kategoria syödään pois). Viikkoäänestyksen tarina on siis lyhyt ja karu. Hukkasin ehkä vähän koko ajatuksen siinä kun touhussa aloitin äänestysväsäämisen.

Ajatuksena on ihastella ainutlaatuisia kissoja: tiikereitä, panttereita, puumia, leijonia ja ilveksiä joita kissaihmisten kodissa vaanii, piileskelee ja hyökkää. Kommentoidaan ihanaisia kuvia ja innostetaan kuvaamaan vielä enemmän. (Aivan kuin se valokuva-albumi ei jo kissakuvia pullistelisikin).

Tulevaisuudessa haasteen ultimate-tarkoitus on tutustua uusiin kissapersooniin ja ihastella kauniita kuvia. Ja kommentoida ahkerasti ;)