Linkitän jokaisen Kissakuvahaasteeseen osallistuvan blogin ensimmäisellä osallistumiskerralla. Koska blogimaailma kuitenkin elää on muutamia blogimuuttoja tullut vastaan jossa edellinen tili on joko jätetty "historiaa" osioon tai deletoitu kokonaan.

Jos muutat blogisi osoitetta ja vanha tilisi jää vielä nettiin, joskin päivittämättömänä ilmoita siitä minulle uuden blogin ensimmäisessä osallistumisesta muuton jälkeen. En poista "historiaan" siirrettyä blogia, vaan teen  uudelle uudelle blogille oman linkin. Mikäli poistat eli deletoit tilisi kokonaan ilmoita siitä minulle, tällöin poistan toimimattoman linkin osallistumislistasta.

Kun osallistunut ensimmäistä kertaa uudesta blogiosoitteesta ilmoita siitä minulle. Tällöin editoin mukaan uusi blogi-"ällän" (864149.jpg) ja lisään myös blogin osallistuvia blogeja sivulle.

Ei haittaa vaikka osallistut haasteeseen vain yhden kerran, en poista linkkiäsi osallistujat-sivulta. Ainoastaan siinä tapauksessa, että poistat blogisi kokonaan nettimaailmasta poistan myös linkin.

Pyydän ilmoittamaan muutoksista sen vuoksi, että osallistuvia blogeja on jo yli 100. En mitenkään pysy perässä jos osallistujat eivät ilmoita minulle muutoksista. Pyrin olemaan tarkkana siinä, että jokaisen uuden osallistujan blogi ja muuttanut blogi saavat linkkinsä näkyviin. Muistuttakaa jos osallistujat-sivulla on päivityksen tarvetta.

865025.jpg